top of page
Heiko Vader_edited_edited.jpg
Mathieu Derx.jpeg
Mathijs-van-Vliet_edited.jpg
Layla el Kamali.jpeg

Referenties

 

Heiko Vader, Projectmanager Zuidas (voormalige projectmanager Werkstad OverAmstel), Gemeente Amsterdam, 2021.

"Je bent een prettige, enthousiaste en betrokken stedenbouwkundige met oog voor detail maar ook de grotere context. Je communiceert helder en zakelijk over de planning, benodigde inzet en helpt daarmee doelen en budget te bewaken. Je hebt als stedenbouwkundige voor Werkstad OverAmstel o.a. een mooie bijdrage geleverd aan de tenderprocedure waarmee een belangrijke stap is gezet in de transformatie van het gebied".

 

Mathieu Derckx, Landschapsarchitect van de Werkstad OverAmstel en Amstelkwartier, Gemeente Amsterdam, 2021.

"Jij bent een enthousiaste bevlogen stedenbouwkundige, die verder kijkt dan alleen je vakgebied. Je zet zich ten volle in om een project te doen slagen. Mogelijke problemen ga je niet uit de weg, maar je grijpt dit juist aan om met collega’s en betrokkenen de discussie open te breken en verder te komen. Je bent collegiaal en het is prettig om met jou samen te werken; je bent een rasechte teamplayer”

 

Mathijs van Vliet, Consultant Water, Climate adaptation and Sustainability at Movares i.o.v. Rotterdamsebaan projectgroep (ROBA), Gemeente Den Haag, 2018.

"Je bent een prettig persoon om mee samen te werken; open, gezellig in de omgang, maar ook zakelijk en snel waar nodig. Ik vond je erg betrokken. Ik vond het bijvoorbeeld erg prettig dat je een keer met mij mee ging om op locatie te gaan kijken, zodat de impact van de keringen (veel lager dan wellicht door jou gevreesd) en waterpartij helderder werd. Je vroeg geregeld om hulp, wat voor mij geen teken is dat jij te weinig weet, maar vooral dat je het plan zo goed mogelijk wilt krijgen en daarbij ook weet waar de grenzen van je kennis liggen (en die graag verder oprekt met hulp van anderen)". 

 

Layla El Kamali, Strategisch adviseur/Projectleider Vlietzone Gemeente Den Haag, 2018.

"Ik vind je een bevlogen en betrokken stedenbouwkundige die oog heeft voor het proces en de uiteenlopende belangen (ambtelijk, bestuurlijk of anderszins) in een project.  Het laatste is belangrijk voor een stedenbouwkundige die zich in een bestuurlijke omgeving begeeft. Je houdt je aan je afspraken en deinst niet terug voor een ingewikkelde opgave. Je communiceert tijdig over jouw planning en over de stappen die je neemt in je ontwerp of advisering. Jij staat voor het product dat je oplevert. Dit heb ik gezien bij de PlanUitwerkingsKader (PUK) voor Nieuw Vredenoord en bij je advisering bij verschillende initiatieven in de Vlietzone". 

 

Meer

bottom of page