top of page
Victor coenen.png
Sybren ydema.png
Eric Eijsbouts.png

Referenties

 

Victor Coenen, Representative Witteveen+Bos in Indonesia / Project Manager Master Plan National Capital Integrated Coastal Development (NCICD) in Jakarta/Indonesië, 2014.

In de afgelopen jaren hebben wij in diverse projecten samengewerkt met ANL. Zo heeft Amelia Lukmanto in het NCICD-project (groot overstromingsproject in Jakarta) een conceptueel ontwerp gemaakt voor drijvende vissersgemeenschappen die verplaatst moesten worden. Ook hebben wij gewerkt aan een aantal concepten voor de revitalisatie van Kota Tua (de oude binnenstad van Jakarta). Amelia is altijd enthousiast, gedreven en zeer communicatief. Zij leverde belangrijke inhoudelijke bijdragen aan deze projecten. Ook heeft zij een uitgebreid, nuttig netwerk binnen Jakarta. 

 

Sybren Ydema, Noord Europa Marketing Manager van MWH Global. Electrorailterrein Utrecht, 2011.

Voor de toekomstige ontwikkeling van het Electrorailterrein in de binnenstad van Utrecht heeft ANL voor ons een stedenbouwkundige onderbouwing gemaakt. Deze analyses zijn gemaakt met het oog op de toekomstige woningbouw, maar tevens is rekening gehouden met de toekomstige saneringsproblematiek omdat het terrein sterk verontreinigd is. ANL heeft op zeer vakkundige wijze een aantal verschillende inrichtingsscenario’s voor ons gemaakt. Hierbij is de inrichting dusdanig opgesteld dat de saneringskosten in de toekomst kunnen worden beperkt. Wij hebben als ingenieursbureau erg prettig met ANL samengewerkt. De door ons gevraagde analyses zijn binnen de tijd en juiste kwaliteit door ANL aangeleverd. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.

 

Erik Eijsbouts, Architect-partner BDG Architecten Ingenieurs Almere, Rumah Senang Almere, 2009.

In 2009 heb ik met ANL in een workshop gewerkt aan een stedenbouwkundig plan voor een thematische woonwijk genaamd ‘Rumah Senang’ in Almere. Haar inbreng betrof vooral de inrichting van de openbare ruimte en specifiek Indonesische kenmerken daarvan. Vanuit haar kennis van Indonesische leefwijzen en gebruiken kon zij een belangrijke bijdrage leveren aan de planvorming. Het was een constructieve en plezierige samenwerking.

bottom of page